Sål, materialevalg og design

Birkenstock er nærmest blevet et synonym for kvalitet, hvilket afspejler sig i holdbarheden på deres skomodeller. Her kan man være helt sikker på, at skoene ikke slides op lige forløbeligt, da kvaliteten som sagt er helt i top.

Siden 1774, hvor mærkets første par sko blev præsenteret, har man levet efter denne filosofi om at producere kvalitetssandaler med god komfort, som samtidig også skal følge tidens trend.

Netop sidstnævnte er meget vigtigt i dag, især når man producerer sko til kvinder, da design er et stort parameter for mange. Birkenstock forsøger altså at producere de perfekte sko, som dækker alle kvinders behov.

 

Bag om Birkenstock materialevalg og design

Man kan som sagt være sikker på overordentlig høj kvalitet, når man investerer i et par Birkenstock sandaler. Materialerne er håndplukkede, forstået på den måde at kun det bedste er godt nok.

Ofte er skoene lavet af naturmaterialer, mens selve fremstillingen er gennemarbejdet og grundigt udført. Kombinationen af tysk design og italiensk fremstilling passer godt til Birkenstock ansigt udadtil, hvor man sammenholder høj kvalitet og sans for detaljer.

En af de særprægede ting ved Birkenstock, som man sjældent ser hos andre producenter, er at sålen er indbygget i skoens design, således man ikke umiddelbart ser, at skoen faktisk er hævet en centimeter.

Dette er ikke tilfældet hos hele Birkenstock sortiment, men gør sig gældende ved mange af dem; særligt indenfor sandaler. Det er dog ikke kun vedrørende ovenstående, at Birkenstock skiller sig ud, det gør sig således også gældende når det kommer til designs og farvekombinationer.

Et hurtigt kig på sortimentet vil bekræfte dette, da man finder mange specielle og noget usædvanlige modeller iblandt. Dette er dog på ingen måde negativt ment, tværtimod er dette en del af deres charme, som skiller dem ud fra mængden og dermed fremhæver de unikke sko.

 

Køb dine sandaler i en butik og ikke online

Det kan være en stor fordel, at købe dine Birkenstock sandaler online, fremfor en af skobutikkerne der fører mærket. Grunden til dette er, at sko som regel er billigere på internettet generelt, samtidig med at du online finder det største sortiment.

Eftersom Birkenstock er tysk, finder man heller ikke skoene i særligt mange butikker, hvor udvalget endda er meget begrænset. Derfor kan vi kun anbefale, at du kigger efter dine nye sko online, da det sparer dig både tid og penge.