Jeans er populære

Jeans, er med andre ord til kvinden, der vil føle sig fashionabel hver dag”. Designerne bag jeansmærket skaber ud fra denne tanke en række designs, der skal kunne bæres både til hverdag og fest.

De kendes let på deres overdådige detaljer og lækre, moderigtige snit. I løbet af året kommer der ud over seks faste kollektioner også 12 skønne såkaldte ekspreskollektioner. På den måde er der altid nye og spændende styles at vælge imellem og de nyeste trends er repræsenteret hurtigere end de næsten dukker op.

Der er slet ingen tvivl om, at strik har spillet en kæmpe rolle i modebilledet i de sidste kølige sæsoner og gerne i en af to modsatte varianter.

Den lette jeans til kvinder har præget modebilledet en hel del og kommer til at gøre det igen i dette efterår og vinter. Der er en helt klar inspiration hentet fra den nyeste bølge indenfor håndværk, nemlig hjemmestrik.

De lette jeans

Her kan Mos Mosh også være med. De fører lækre, chunky strikkemodeller, der kan bruges både i som en del af hverdagsgarderoben med dine yndlings jeans og sneakers, men ligeså let styles lækkert med en smuk sommernederdel og et par sandaler til sommerens fester.

Der er stor tendens indenfor at blande de helt straight jeans modeller med meget feminine mønstrede og flagrende nederdele eller bukser.

Den anden genre er den tynde, feminine strik med skønne detaljer. Især flæser og kontrastfarvede detaljer på ribkanter eller bryst. Denne form for strik er mere brugt i stedet for den klassiske langærmede t-shirt, når du gerne vil tilføre dit look lidt mere kant. Chopin har Jeans til kvinder har også fanget denne tendens i luften og formået at få gjort den til deres egen.