Nå at få din Dolomite jakke i år

Så er vinteren igen på vej, og hvis du står og mangler en ny, lækker vinterjakke, der kan modstå vinterens blæst og kulde, så bør du overveje at købe en vinterjakke fra det italienske kvalitetsmærke Dolomite.

Det kan være, at du gerne vil vente med det allertungeste overtøj og hellere vil gå efter en jakke, der passer til efteråret, og her kan du med fordel gå efter en Dolomite jakke af en kort eller mellemlang model, som selvfølgelig skal være vind- og vandtæt for at passe til det danske efterårsvejr, der godt kan byde på en del blæst og kulde.

Efterårsjakken behøver ikke være helt så tyk, som den jakke, du får brug for, når vinteren rigtig folder sig ud, så måske kan du vælge en kraftig regnjakke, som Dolomite også producerer i lækkert design.

Du kan selvfølgelig finde både jakken til efteråret og den helt tykke vinterjakke hos Chopin. De har det absolut lækreste dametøj du kan finde og så med super service.

 

Masser af Dolomite jakker at vælge imellem

Hos Chopin finder du et bredt udvalg af de lækre Dolomite dunjakker. De skønne jakker bliver fremstillet i et hav af forskellige faconer og størrelser, så uanset din størrelse, så kan du helt sikkert få en Dolomite jakke, der passer til dig, lige som der er så mange modeller at vælge imellem, at du helt sikkert også kan finde en jakke, der passer til din stil.

Der er altid flotte, stilfulde farver at vælge imellem, så du også kan vælge din jakke, så den passer til yndlingsstøvlerne eller det nye, lækre uldtørklæde. Dolomite har også designet flere modeller af frakker, du kan vende, så din frakke kan se forskellig ud, afhængig af, hvad du skal ud til.

 

Dolomite har en fantastisk historie og høj kvalitet

Dolomite er et italiensk modebrand, der har eksisteret siden 1897. Da en ekspedition i 1954 til Himalayabjergene blev udstyret med Dolomite støvler, begyndte eventyret at tage fart, og Dolomite var det anvendte mærke til både støvler og dunjakker ved flere efterfølgende ekspeditioner.

Dolomite har over årene udviklet sig designmæssigt og er i dag især anerkendte for deres vinterjakker, som er i superkvalitet og med sikkerhed holder dig varm selv på de allerkoldeste vinterdage.

Du kender måske italienske Dolomite for deres dunjakker, og måske tænker du, at det ikke er noget for dig, men de laver faktisk også frakker med dunfyld, som ikke har den bobleeffekt, som almindelige dunjakker har.